Baltrade
Over ons

Baltrade werd opgericht in 1990 en vanaf het begin heeft het zich gespecialiseerd in wholesaling van alle soorten batterijen en elektrische/elektronische producten. Het kantoor en magazijn van Baltrade is gelegen in het noorden van Polen, Gdańsk. We hebben 33 jaar ervaring in de verkoop van batterijen.

Baltrade is een toonaangevende batterij distributeur in Polen. Wij bieden een breed scala van batterijen, oplaadbare batterijen, laders, lichtbronnen, flitslichten en elektronica. Baltrade is uitgegroeid tot herkenbaar en gewaardeerd bedrijf in Battery Business op de Poolse markt.

In 2020 ontvingen we de Diamond of Forbes. Forbes Diamonds is een lijst van de meest dynamisch ontwikkelende bedrijven in Polen. De lijst bevat bedrijven die hun waarde het snelst hebben verhoogd in de afgelopen drie jaar. Forbes Diamonds waren ook die met een laag risico op samenwerking, volgens de Bisnode-rating.

Ons aanbod

Wij bieden enkele honderden producten, waaronder: oplaadbare batterijen, zink-lucht (gehoorapparaat) batterijen, lithium batterijen, alkaline batterijen, zink-koolstof batterijen, zilveren batterijen voor horloges. Niet alleen heeft ons aanbod betrekking op het hele scala van gespecialiseerde batterijen, maar ook alle soorten batterijen gebruikt in een gemeenschappelijke huishoudelijke apparatuur. Onze producten komen van de toonaangevende batterijfabrikanten zoals: Rayovac, Eneloop, Panasonic, Duracell, Energizer, Varta, GP, Renata, Maxell, Murata, XTAR, Saft, Vinnic.
Baltrade
Baltrade
Ons merk everActive

Op basis van de opgedane ervaring heeft Baltrade een eigen merk gelanceerd, everActive. Het omvat hoogwaardige producten, zoals alkaline- en gespecialiseerde batterijen, nieuwe generatie oplaadbare Ni-MH-batterijen, oplaadbare Li-ion-batterijen, gehoorapparaatbatterijen, professionele opladers, LED-zaklampen, evenals smartphoneaccessoires en powerbanks.

everActive-productcatalogus: www.everactive.pl/katalog-produktow/
Ons kwaliteitsbeleid met betrekking tot de implementatie van nieuwe producten resulteert in een groeiend klantvertrouwen en wordt weerspiegeld in de resultaten van laboratoriumtests:

- everActive Pro Alkaline alkalinebatterijtests in een geaccrediteerd CLAiO-laboratorium,
- Ni-MH everActive oplaadbare Silver Line-batterijen in het CLAiO-geaccrediteerde laboratorium,
- Ni-MH everActive Professional Line-batterijen in het geaccrediteerde INTERTEK-laboratorium.
Meer: www.everactive.pl/labtests

Onze batterijen en oplaadbare producten zijn zeer gerenommeerde producten, die de frequente keuze worden voor openbare instellingen, televisie- en radio-industrie, audiosysteemspecialisten en anderen.
everActive wordt al verbonden met hoogwaardige, geavanceerde batterijladers, maar we raden u aan ons volledige aanbod te bekijken, inclusief primaire alkaline batterijen, Ni-MH oplaadbare batterijen en andere batterijen voor speciaal gebruik.

Online verkoop

Onze online shop-www.hurt.com.pl ("Hurt" betekent "groothandel" in het Pools) is bekroond met 1ste plaatsen in Polen voor de jaren 2012, 2013 en het jaar 2014-als de beste e-shop met Consumentenelektronica. Deze Awards waren gebaseerd op de verkoopadviezen verzameld van klanten door Ceneo.pl (de meest populaire website vergelijken prijzen in Polen). Onze e-shop biedt: batterijen, laders, geheugenkaarten, lichtbronnen, zaklampen, elektronische producten, accessoires voor mobiele telefoons en computers, netwerkapparatuur en vele andere nuttige producten. We serveren elke dag honderden klanten.
Baltrade
Baltrade
Samenwerking

Wij zijn op zoek naar buitenlandse handelspartners. Wilt u graag met ons samenwerken-neem dan contact met ons op voor de beste prijzen of presenteer uw aanbod. Gelieve aan te geven op welke producten en hoeveel u geïnteresseerd bent. Stuur uw vraag naar: contact@baltrade.eu

We zijn ook geïnteresseerd in het uitbreiden van ons aanbod met nieuwe producten, die we zouden bieden in onze verkoopkanalen zowel in Polen als in de Europese Unie. Wij zijn geïnteresseerd in aanbiedingen van zowel fabrikanten en distributeurs. Stuur uw aanbiedingen naar: contact@baltrade.eu
Levering

Onze producten worden geleverd door GLS in percelen en door Raben op pallets. Wij zijn in staat om zeer concurrerende tarieven te bieden voor de scheepvaart Europa breed. GLS en Raben staan bekend om hun hoge kwaliteit en precieze levering. Producten worden verpakt en beveiligd voor transport door onze medewerkers. Terwijl uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een e-mail met alle tracking-informatie.
Baltrade