Baltrade
Over ons

Baltrade werd opgericht in 1990 en vanaf het begin heeft het zich gespecialiseerd in wholesaling van alle soorten batterijen en elektrische/elektronische producten. Het kantoor en magazijn van Baltrade is gelegen in het noorden van Polen, Gdańsk. We hebben 29 jaar ervaring in de verkoop van batterijen.

Baltrade is een toonaangevende batterij distributeur in Polen. Wij bieden een breed scala van batterijen, oplaadbare batterijen, laders, lichtbronnen, flitslichten en elektronica. Baltrade is uitgegroeid tot herkenbaar en gewaardeerd bedrijf in Battery Business op de Poolse markt. Ons bedrijf is bekroond door de Forbes in 2014 en 2015.

Ons aanbod

Wij bieden enkele honderden producten, waaronder: oplaadbare batterijen, zink-lucht (gehoorapparaat) batterijen, lithium batterijen, alkaline batterijen, zink-koolstof batterijen, zilveren batterijen voor horloges. Niet alleen heeft ons aanbod betrekking op het hele scala van gespecialiseerde batterijen, maar ook alle soorten batterijen gebruikt in een gemeenschappelijke huishoudelijke apparatuur. Onze producten komen van de toonaangevende batterijfabrikanten zoals: Rayovac, Panasonic, Duracell, Energizer, Varta, GP, Sony, Renata, Siemens, Maxell, Fujitsu, Xtar.
Baltrade
Baltrade
Ons merk everActive

We hebben ook ons eigen assortiment everActive. EverActive is een nieuw, geregistreerd merk van de producten van uitstekende kwaliteit die omvat: klaar voor gebruik navulbare batterijen met hoge capaciteit, professionele batterijladers, Ultrasonic Hoortoestelbatterijen, navulbare batterijen Li-Ion (CamPro-aan digitale camera's, Spiegelreflexcamera's en actie Cams), lithium knoopbatterijen. Deze producten worden steeds erg populair, vanwege betrouwbare prestaties en concurrerende prijsbeleid. De producten zijn grondig getest en voldoen aan de EU-normen. Ondanks de lage prijzen, ze bieden top kwaliteit en betrouwbaarheid.
Online verkoop

Onze online shop-www.hurt.com.pl ("Hurt" betekent "groothandel" in het Pools) is bekroond met 1ste plaatsen in Polen voor de jaren 2012, 2013 en het jaar 2014-als de beste e-shop met Consumentenelektronica. Deze Awards waren gebaseerd op de verkoopadviezen verzameld van klanten door Ceneo.pl (de meest populaire website vergelijken prijzen in Polen). Onze e-shop biedt: batterijen, laders, geheugenkaarten, lichtbronnen, zaklampen, elektronische producten, accessoires voor mobiele telefoons en computers, netwerkapparatuur en vele andere nuttige producten. We serveren elke dag honderden klanten.
Baltrade
Baltrade
Samenwerking

Wij zijn op zoek naar buitenlandse handelspartners. Wilt u graag met ons samenwerken-neem dan contact met ons op voor de beste prijzen of presenteer uw aanbod. Gelieve aan te geven op welke producten en hoeveel u geïnteresseerd bent. Stuur uw vraag naar: contact@baltrade.eu

We zijn ook geïnteresseerd in het uitbreiden van ons aanbod met nieuwe producten, die we zouden bieden in onze verkoopkanalen zowel in Polen als in de Europese Unie. Wij zijn geïnteresseerd in aanbiedingen van zowel fabrikanten en distributeurs. Stuur uw aanbiedingen naar: contact@baltrade.eu
Levering

Onze producten worden geleverd door GLS in percelen en door Raben op pallets. Wij zijn in staat om zeer concurrerende tarieven te bieden voor de scheepvaart Europa breed. GLS en Raben staan bekend om hun hoge kwaliteit en precieze levering. Producten worden verpakt en beveiligd voor transport door onze medewerkers. Terwijl uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een e-mail met alle tracking-informatie.
Baltrade